Curriculum vitae

Werkervaring

Webmaster

2013 – 2019

Wat kan er in zes jaar veel veranderen! Ik begon aan mijn werk bij de PO-Raad met de simpele vraag vanuit de organisatie om ondersteuning te bieden aan de afdeling communicatie op het gebied van internet. Iets meer dan een jaar later stond er een nieuwe website in en nieuwe versie van het CMS en in een compleet nieuw jasje. Daar hield het echter niet bij op want we bouwden een ledenportaal, een aparte projectwebsite, introduceerden een nieuwe multimedia huisstijl en nog veel meer. De bezoekersaantallen zijn ook verdubbeld in de afgelopen vier jaar waardoor de positionering van de PO-Raad nog beter is geworden. Ik ben er trots op dat ik daar aan mee heb kunnen helpen voor zowel de organisatie als voor goed onderwijs voor alle leerlingen in het primair onderwijs.

Voorbeelden

Fotograaf

2012 – Heden

Sinds ik kan heugen ben ik met beeld bezig. Of het nou fotografie, grafisch ontwerp, theater, lichtontwerp, internet of video is telkens staan de vragen: Wat zegt het? Wat laat het je voelen? Wat laat het je zien? centraal. Dat werd mij nog duidelijker toen ik mijn eigen onderneming PASSIE IN BEELD oprichtte. Fotograaf is iets wat er altijd al in heeft gezeten maar ik pas dankzij de overstap van analoge naar digitaal fotografie echt vorm kon gaan geven.

Niet alleen mijn passie voor beeld komt daar tot zijn recht maar ook mijn passie voor mensen en theater. Die laatste en mijn ervaring daarin als theatertechnicus, lichtontwerper en performer stellen mij in staat vrijwel direct de belangrijkste momenten in voorstellingen vast te leggen. De taal van het theater is mij namelijk eigen en ik denk dat je dat ook terugziet in mijn foto’s. Dat is in ieder geval wat ik van mijn opdrachtgevers terugkrijg. Ook mijn mijn manier van contact met mensen zie je in het werk dat ik maak en stelt mij in staat om met redelijk gemak (buiten-) portretten te maken en op evenementen te werken.

Geïnteresseerd geworden? Lees dan verder onder het kopje Fotografie of bekijk hier onder een video van een foto-shoot met Vera Paganin.

Webmaster

2012 – 2013

Drukvergelijker.nl was ongeveer een halfjaar voor mijn uitzendopdracht al gelanceerd. Helaas bleek de website nog niet voldoende gebruikt te worden door de doelgroep. Tijdens mijn werkzaamheden daar heb ik met de eigenaar van de website een communicatieplan geschreven voor het verdere doorontwikkelen van de website en op welke manier wij de website verder in de markt konden zetten. Naast dit communicatieplan heb ik mij ook beziggehouden met de dagelijkse werkzaamheden van het updaten van prijsgegevens en het voeren van verkoopgesprekken met drukkerijen.

Webmaster / ontwikkelaar

2011 – 2012

Na mijn vertrek heb ik meerdere opdrachten gedaan als vormgever, webbouwer, theatertechnicus en lichtontwerper. Die periode heeft me in staat gesteld om mijn eigen talenten verder te ontdekken en om op onderzoek uit te gaan. Te kijken of het zelfstandig ondernemerschap iets voor mij zou zijn en of ik mijn koers naar een hele andere tak van sport zou kunnen verleggen. Zo heb ik onder andere uitvoerig onderzoek gedaan naar de verkoop van tablets direct geïmporteerd uit China. Het kwam dicht bij het daadwerkelijk importeren tot ik via mijn contacten te horen kreeg dat de situatie waaronder deze tablets gemaakt werden veel te wensen overliet. De lokale contactpersoon wilde er zelfs zijn vingers niet aan branden en dat was ik ook met hem eens en zodoende ben ik me weer op internet, theater en andere zaken gaan richten.

Internetcoördinator

2010 – 2011

Nadat ik binnen een jaar gepromoveerd was tot Internetcoördinator heb ik het vooronderzoek voor een nieuwe website van Kenteq van vertaald naar een definitieve selectie voor een CMS-systeem. Daarbij in nauwe samenwerking met gehele communicatie afdeling en Room4ids een nieuwe vormgeving bepaald. Ook hebben we in de periode een mooie website rondom technische beroepsvideo’s opgeleverd en in de markt gezet inclusief trailer.

Ontwikkeling in de techniek

Hiteq is een onderdeel van Kenteq en zij wilden een video maken over het opleiden van de jeugd van tegenwoordig waarbij nu soms nog niet duidelijk is waarvoor wij hun opleiden. De beroepen van morgen zijn veelal nog niet uitgevonden. In samenwerking met Coldsun Producties maakten wij de onderstaande video. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de realisatie inclusief, beeldresearch en daarbij ook zeer nauw betrokken bij de eindmontage.

Webmaster

2009 – 2010

Ondersteuning afdeling communicatie met o.a. nieuwsbrieven, google-analytics en vele andere web-gerelateerde zaken.

Overige ervaring / opleidingen

Software & Systemen

Grafische programma’s

Lightroom100%
100%
Photoshop87%
87%
Indesign40%
40%

Internet

Google datastudio85%
85%
Google analytics65%
65%
Google adwords50%
50%
WordPress80%
80%
Drupal60%
60%
Dreamweaver40%
40%
Menu